Coeva | Inkopers info
66
page-template-default,page,page-id-66,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Inkopers info

Opleidingsplaatsen, trainingen en cursussen

Totaal-pakket, voorbereidend trimester en twee studiejaren

Als inkoper koopt u het totale pakket in, bestaande uit het voorbereidende trimester en twee studiejaren. De kosten hiervan bedragen: voor het voorbereidende trimester 2.500 euro en per studiejaar 4.750 euro, de totale opleiding dus 12.000 euro.

Als inkoper draagt u een kandidaat student aan. Deze kandidaat gaat – na een intake gesprek – het voorbereidende trimester volgen met als doel een POP te ontwikkelen (Persoonlijk Ontwikkeling Plan). Het voorbereidende trimester wordt afgesloten met een toets waarin de student en de inkoper een inventarisatie van extra aandachtspunten (leerdoelen) voorgelegd krijgen.

Hulp bij werving en selectie

Stel u heeft geen geschikte kandidaat in uw organisatie of u weet niet of in uw netwerk een geschikte kandidaat voorhanden is. COEVA kan voor uw instelling en of organisatie de selectie verzorgen.

Ook in geval u twijfelt of u de juiste kandidaat voordraagt, kunt u COEVA inschakelen. Uit een lijst van mogelijke kandidaten selecteert COEVA dan de beste kandidaat. Voor de werving en selectie van uw juiste kandidaat wordt er 750 euro gerekend.

Lezingen en voordrachten

COEVA kan voor uw organisatie sprekers leveren op thema’s die verband houden met ervaringsdeskundigheid, kanteling van het sociale domein en armoede(-bestrijding). De kosten – afhankelijk van uw opdracht-, variëren van 250 euro (per lezing van een half uur, inclusief voorbereiding en overleg) tot 800 euro voor lezingen/workshops gedurende twee dagdelen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops voor professionals:

“werken met professionele ervaringsdeskundigen

Professionals die willen leren (samen te) werken met ervaringsdeskundigen, kunt u een beroep op COEVA doen. De trainingen en/of cursussen worden op maat ingericht. Of het nu gaat om werken met ervaringsdeskundigen in sociale wijkteams, bij WPI (Werk, Participatie en Inkomen), in het onderwijs, bij bestuur en beleid of in zorg en welzijn – bijvoorbeeld bij maatschappelijke dienstverlening – de trainingen worden toegespitst op uw behoeften en ambities.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Info@coeva.nl

COEVA heeft naast vakdocenten ook professionele ervaringsdeskundigen die u of uw collega’s toerusten om de inzet van professionele ervaringsdeskundigheid optimaal te benutten.

Workshops voor professionals:

“werken met vrijwilligers met ervaringskennis

Voor overheden, instellingen en bedrijfsorganisaties die werken met vrijwilligers die over ervaringskennis beschikken, kan COEVA workshops en cursussen verzorgen. Uw collega’s leren de ervaringskennis van de bij uw organisatie betrokken vrijwilligers te traceren, te waarderen en effectief te benutten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan info@coeva.nl