Coeva | Inkopers info
66
page-template-default,page,page-id-66,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Inkopers info

Opleidingsplaatsen, trainingen en cursussen

Het totale-pakket: de voorbereidende periode en de twee studiejaren

Als inkoper koopt u het totale pakket in, bestaande uit het voorbereidende periode en twee studiejaren. De kosten hiervan bedragen: voor de voorbereidende periode 2.500 euro en per studiejaar 5.750 euro. De totale opleiding kost dus 14.000 euro.

Als inkoper draagt u een kandidaat-student aan. Deze kandidaat gaat – na een intake gesprek – de voorbereidende periode volgen die als doel heeft een Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) te ontwikkelen. Ook maakt de kandidaat-student een etalage van zijn of haar kansen en krachten in de vorm van een portfolio. De voorbereidende periode wordt afgesloten met een toets. Uit POP, portfolio en toets maakt COEVA voor de betreffende student en de inkoper een inventarisatie van kansen, krachten en uitdagingen (leerdoelen).

Hulp bij werving en selectie

Stel u heeft geen geschikte kandidaat in uw organisatie of u weet niet of in uw netwerk een geschikte kandidaat voorhanden is. COEVA kan voor uw instelling en of organisatie de selectie verzorgen.

Ook in geval u twijfelt of u de juiste kandidaat voordraagt, kunt u COEVA inschakelen. Uit een lijst van mogelijke kandidaten selecteert COEVA dan de beste kandidaat. Voor de werving en selectie van uw juiste kandidaat wordt er 750 euro gerekend.

Lezingen en voordrachten

COEVA kan voor uw organisatie sprekers leveren op thema’s die verband houden met ervaringsdeskundigheid, kanteling van het sociale domein en armoede(-bestrijding). De kosten – afhankelijk van uw opdracht-, variëren van 250 euro (per lezing van een half uur, inclusief voorbereiding en overleg) tot 750 euro per dagdeel (inclusief voorbereiding en overleg) voor seminars, workshops en trainingen.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

Workshops voor professionals:

“werken met professionele ervaringsdeskundigen

Professionals die willen leren (samen te) werken met ervaringsdeskundigen, kunnen een beroep doen op COEVA. De trainingen, cursussen of workshops worden op maat ingericht. Of het nu gaat om werken met ervaringsdeskundigen in sociale wijkteams, bij WPI (Werk, Participatie en Inkomen), in het onderwijs, in sociale ondernemingen, of bij bestuur en beleid van gemeenten of van instellingen voor zorg en welzijn, alle leertrajecten die COEVA aanbiedt worden toegespitst op uw behoeften en ambities.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Info@coeva.nl

COEVA heeft naast docenten ook ervaringsdeskundigen die professionals toerusten om  ervaringsdeskundigheid in hulp-, dienstverlening en beleidsontwikkeling optimaal te benutten.

Workshops voor professionals:

“werken met vrijwilligers met ervaringskennis

Voor overheden, instellingen en bedrijfsorganisaties die werken met vrijwilligers die over ervaringskennis beschikken, kan COEVA workshops en cursussen verzorgen. Wat maakt de ene medewerker of vrijwilliger tot een aspirant-ervaringsdeskundige en de andere niet? Uw medewerkers leren ervaringskennis in uw organisatie te traceren, te waarderen en effectief te benutten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan info@coeva.nl